Polecamy profesjonalne kuchnie elektryczne do lokali gastronomicznych. W ofercie znajdują się sprzęty o różnych rozmiarach, mocy i ilości pól grzewczych. Dostępne są urządzenia nastawne oraz z podstawą. W naszym sklepie występują następujące rodzaje kuchni elektrycznych:
Polecamy profesjonalne kuchnie elektryczne do lokali gastronomicznych. W ofercie znajdują się sprzęty o różnych rozmiarach, mocy i ilości pól grzewczych. Dostępne są urządzenia nastawne oraz z podstawą. W naszym sklepie występują następujące rodzaje kuchni elektrycznych:
Posiadamy sprzęty renomowanych firm takich jak: BARTCHER, REDFOX czy STALGAST. Każda z tych firm spełnia wysokie standardy obowiązujące na kuchni, w szczególności wykonanie z kwasoodpornej blachy i bezpieczeństwo użytkowania.
Kuchnie elektryczne to podstawowy sprzęt dla niemal każdego lokalu gastronomicznego. Niezbędne do przygotowania potraw gotowanych, duszonych czy smażonych, jak również podgrzewania półproduktów. W większości lokalów stanowi bazę razem z piecami konwekcyjno-parowymi. Wydaje się, że obecnie żadna kuchnia nie może się bez nich obyć. Jedna płyta elektryczna może obsłużyć nawet kilka małych garnków lub jeden większy. Dzięki płynnej regulacji mocy zapewniają doskonałą kontrolę nad produkcją.
Kuchnie elektryczne gastronomiczne muszą zapewnić wystarczającą przepustowość, aby uniknąć przestojów i nie spowalniać pracy kucharzy. Jednocześnie powinny być ekonomiczne i nie pobierać więcej mocy niż to konieczne. Planując zakup uwzględnij jednak rozwój lokalu. Może się okazać, że najlepszym rozwiązaniem będzie stworzenie ciągu kuchennego składający się z kilku różnych urządzeń tj. patelnia, płyta elektryczna i kuchnia indukcyjna, aby osiągnąć pełnię funkcjonalności. Profesjonalny sprzęt gastronomiczny jest dostępny w różnych rozmiarach i pozwala na dowolne modyfikacje. Z całą pewnością dobierzesz coś dla swojej kuchni. Jeśli zdecydujesz się na kuchnie nastawne będziesz mógł wybrać czy pod nią powinna znaleźć się podstawa otwarta czy zamykana szafa.
Indukcja coraz częściej pojawia się na kuchni. Technologia znacznie poszła do przodu i chociaż dalej wymagane są specjalne garnki i patelnie wykonane z materiałów ferromagnetycznych, to kuchnie te nie są już tak wybredne jak dawniej. Za indukcją przemawia szybkość działania. Z kolei tradycyjne kuchnie elektryczne gastronomiczne są trwałe. Nie licząc ceramicznych nie zawierają elementów szklanych, dlatego trudniej je uszkodzić.
Jak widać, wybierając sprzęt należy uwzględnić nie mało czynników. W wyborze najlepszego rozwiązania dla Państwa lokalu, pomogą wykwalifikowani sprzedawcy. Polecamy wymierzyć kuchnię i wyznaczyć cele jakim mają służyć nowe urządzenia, a wykwalifikowani sprzedawcy z przyjemnością pomogą znaleźć najlepsze rozwiązanie uwzględniając Państwa budżet. Życzymy owocnych zakupów i wielu lat niezawodnej pracy.
Filtruj
Ładowanie...
105997
230 V
390 mm
370 mm
135 mm
Kuchnie
7.5kg
105732
230 V
440 mm
355 mm
165 mm
Kuchnie
8.2kg
105858
230 V
485 mm
510 mm
65 mm
Kuchnie
6.6 kg
105854
230 V
360 mm
605 mm
60 mm
Kuchnie
5,34kg
00016552
Kuchnie elektryczne
00016551
Kuchnie elektryczne
00016550
Kuchnie elektryczne
00016549
Kuchnie elektryczne
00010652
Kuchnie elektryczne
00010651
Kuchnie elektryczne
00008763
Kuchnie elektryczne
00008762
Kuchnie elektryczne
00007370
Kuchnie elektryczne
00007369
Kuchnie elektryczne
00020463
Kuchnie elektryczne
00020462
Kuchnie elektryczne
00020461
Kuchnie elektryczne
00020460
Kuchnie elektryczne
00020459
Kuchnie elektryczne
00020458
Kuchnie elektryczne
00020457
Kuchnie elektryczne
00020456
Kuchnie elektryczne
00007368
Kuchnie elektryczne
00016391
Kuchnie elektryczne
00022126
Kuchnie elektryczne
979500
prąd
700 mm
800 mm
850 mm
Kuchnie elektryczne
SAS Spółka z o.o. Sp.k. powstała w 2008 roku, ale jest kontynuatorem działalności realizowanej pod marką SAS od 1990 roku (najpierw jako Zakład Handlowo-Usługowy "SAS" Sławomir Strzempek, później SAS Sp. z o.o.). Firma od początku swojej działalności siedzibę ma w Zielonej Górze przy ul. Chmielnej 15. Aktualnie posiadamy również 2 biura handlowe: w Gorzowie ul. Okólna 29 oraz Poznaniu ul. Główna 31 oraz ponad 30 pracowników - fachowców w swoich dziedzinach (większość z ponad 5 letnim stażem
Czytaj więcej